Distracţie pe gheaţă cu bani mai puţini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul este aglomerat mai ales în zilele de weekend
Patinoarul este aglomerat mai ales în zilele de weekend

Reprezentanţii Primăriei au anunţat că, de pe 15 ianuarie, botoşănenii nu vor mai cheltui 15 lei pentru o oră şi jumătate de patinaj, ci doar 10 lei.

Distracţia la patinoar va scoate mai puţini bani din buzunarele botoşănenilor. Ringul de gheaţă de la Sala Polivalentă a adus municipalităţii şi încasări de peste 10.000 de lei pe zi în luna decembrie şi-n primele zile ale lunii ianuarie.

Acum, când numărul botoşănenilor tentaţi de distracţia pe gheaţă s-a redus la ordinul zecilor, iar, ca după sărbători, banii s-au împuţinat în buzunarele lor, muncipalitatea a anunţat că biletele de intrare vor costa mai puţin.

Patinaj şi în februarie

Dacă până acum iubitorii de patinaj plăteau 10 lei pentru o oră şi jumătate pe gheaţă, la care se adăugau 5 lei pentru închirierea patinelor, de săptămâna viitoare costurile se vor reduce cu o treime.

„Pentru că au trecut Sărbătorile de iarnă sunt mai puţini bani, poate şi un interes mai scăzut din cauza preţului care se practică în momentul de faţă la patinoar. Vom propune o reducere a costurilor în această perioadă. Mai precis, începând cu 15 ianuarie, vor fi reduse cu cel puţin o treime“, a declarat primarul Cătălin  Flutur. Biletul de intrare ar putea costa între 5 şi 8 lei, preţul final fiind stabilit în şedinţa Consiliului Local de săptămâna viitoare.

Patinoarul nu va fi închis în această lună, însă programul va fi redus. „Acum ne vin cel mult 100 de oameni pe zi la patinoar, iar încasările se ridică undeva la 1.000 de lei. Urmează să se stabilească un program şi în funcţie de solicitări ca să nu ţinem oamenii de la patinoar fără rost. Cred că vom insista mai mult pe weekend“, a menţionat Eugen Ţurcanu, şeful Sălii Polivalente din Botoşani.

Cheltuieli reduse cu 75%

Chiar dacă numărul vizitatorilor a scăzut semnificativ, edilii sunt mulţumiţi de investiţia de la Sala Polivalentă, cu atât mai mult cu cât cheltuielie s-au redus considerabil faţă de anul trecut. „Este o achiziţie bună şi pentru prima dată am putut să facem o comparaţie vizavi de costurile pe care le implică acest patinoar. Dacă anul trecut aveam costuri la energie de 24.000 lei pe lună, de data asta avem costuri de numai 6.000 de lei. Aparatura este mult mai performantă, de aici şi costurile mai mici“, a adăugat primarul.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite