Disponibilizări la FC Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după meciul de sâmbătă dintre FC Botoşani şi Steua II Bucureşti, acţionariatul clubului a anunţat lista jucătorilor de care se vor desparte în această iarnă.

În afară de Such care a mai prins echipa ocazional, ceilalţi jucători au efectuat la Botoşani doar antrenamentele fără a se putea conta pe ei în meciurile oficiale.

"Este vorba de cinci jucători. Am discutat individual cu ei şi urmează să reziliem contractele pe cale amiabilă. E vorba de Such, Florin Ursu, Marin, Balaban şi Tabără. În ceea ce îi priveşte pe Tabără şi Balaban, nu vom renunţa definitiv la ei. Vom căuta o soluţie să-i împrumutăm în retur la o echipă de divizia B sau C pentru a putea juca. Sunt jucători tineri în care ne punem speranţe şi care au nevoie de jocuri în picioare", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Reunirea lotului va avea loc pe 11 ianuarie. Va urma un cantonament la Câmpulung după care un al doilea stagiu de pregătire de zece zile în Ardeal unde se vor disputa cinci meciuri de testare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite