Directorul Modern Calor Botoşani a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Modern Calor Botoşani, Ioan Diaconu, a demisionat de la cârma societăţii. Decizia personală era singurul mod de a fi înlocuit, pentru că avea un contract de management care îi garanta încă patru ani în fruntea Modern Calor indiferent de contextul politic. 

Acesta a precizat că rămânerea sa în funcţia de director al Modern Calor, în condiţiile în care nu mai este dorit în acest post de noua conducere a Primăriei, ar fi dăunat societăţii de termoficare.

„Demisionez din funcţia de director general al societăţii Modern Calor. Asta deşi am un contract de management perfect valabil, care, în condiţiile realizării indicatorilor de performanţă, mi-ar fi asigurat nestingherit ducerea mandatului până la capăt. Şi nu există niciun motiv să nu realizez respectivii indicatori. Plec însă cu sentimentul că am construit ceva bun, că las în urmă o societate care a devenit un model pentru multe oraşe din ţară. Modern Calor este acum un nume respectat în domeniul termoficării din România. Acest respect s-a câştigat în timp şi cu multe eforturi. Totodată plec lăsând în urmă o societate producătoare de profit şi care nu are datorii la bugetul de stat, o societate cu o organigramă dimensionată corect şi cu un personal adaptat să lucreze în condiţiile de piaţă ale vremurilor în care trăim", a declarat Ion Diaconu. .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite