Botoşani: 50.000 de euro ar putea încasa gruparea locală de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cazul în care Florin Acsinte va rămâne la Dinamo, FC Botoşani ar urma să încaseze 50.000 de euro până la finalul acestei luni. În plus, Dacă Acsinte se va transfera la o altă echipă, FC Botoşani ar mai primi 30% dintr-un viitor transfer.

Mai citeşte:

Florin Acsinte va pleca la Dinamo

Oficialii clubului FC Botoşani au recunoscut că dinamoviştii s-au interesat de suma de transfer a lui Fklorin Acsinte, dar susţin că încă nu perfectat contractul.

"Am avut discuţii cu conducerea clubului Dinamo dar încă nu am semnat actele de transfer", a spus vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

În schimbul vânzării lui Acsinte la Dinamo, gruparea botoşăneană va încasa circa 60.000 de euro cu tot cu TVA. În plus, dacă Acsine se va transfera la o altă formaţie, FC Botoşani ar urma să mai încaseze încă 30% din următorul transfer. În aceste condiţii FC Botoşani îşi va rezolva o parte din problemele financiare şi îşi va putea achita datoriile restante.

Florin Acsinte, este începând de săptămâna aceasta în pregătire cu Dinamo la Săftica, el fiind dorit expres de conducătorii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare care l-au urmărit la mai multe jocuri în campionat.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite