UPDATE Deţinut găsit mort în celulă: Cazul este cercetat de Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gardienii l-au găsit la apelul de dimineaţă şi spun că nu au văzut semne de violenţă pe trupul deţinutului. Interesant este că niciunul dintre colegii deţinutului nu pare să ştie ceva despre moartea tânărului.

Ora 18.00

Legiştii au stabilit că deţinutul de 32 de ani a murit în urma unui stop cardio.respirator. Raportul a fost înaintat procurorilor. " S-a efectuat necropsia, iar rezultatele arată că victima a decedat din cauza unui infarct miocardic", a declarat Titiana Ungureanu, şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

ora 16.05

Acesta era încarcerat din 2010 la Penitenciarul Botoşani pentru lovituri cauzatoare de moarte şi avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani de închisoare. Gardiienii l-au găsit mort pe H.I ( 32 ani) în timpul apelului de dimineaţă.

 „ Ancheta este în desfăşurare şi nu vă putem oferi mai multe amănunte legate despre cum a fost găsit deţinutul. Aşteptăm rezultatul necropsiei. Cert este că tînărul nu era luat în evidenţele medicale cu afecţiuni care să îi provoace decesul" , a declarat Anna- Maria Anghel, purtător de cuvânt Penitenciarul Botoşani. 

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani care aşteaptă raportul medico-legal pentru a stabili cauzele decesului deţinutului. Oficialii închisorii susţin că acesta nu prezenta urme de violenţă pe corp. Cei trei colegi de celulă sunt anchetaţi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite