Desfăşurări de forţe pe drumurile din Botoşani din cauza ninsorii abundente UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a nins câteva ore în continuu, la Botoşani au apărut şi primele probleme. Cu toate că drumarii acţionează fără întrerupere, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu mare dificultate.

Ora 9.00: La Botoşani nu este niciun drum blocat. Direcţia Judeţeană acţionează de dimineaţă cu 35 de utilaje. De asemenea şi Secţia Drumuri Naţionale a scos 17 utilaje pe traseu, astfel încât se circulă pe toate drumurile în condiţii de iarnă. Dimineaţă la Staţia Meteo de la Botoşani se înregistrau -15 grade Celsius. La Darabani s-au înregistrat -16,5 grade.

Iașiul acoperit de zăpadă. Vezi imagini inedite FOTOGALERII

Mai multe maşini de mare tonaj au avut nevoie de ajutor ca să poată înainta în mai multe zone din judeţ. În prezent, niciun drum nu este blocat după cum a dat asigurări şeful Direcţiei de Drumuri Judeţene, Romeo Caciuc. Se aşteaptă însă probleme către dinineaţă când se anunţă viscol puternic. Autorităţile sunt pregătite pentru ce este mai rău şi dacă este necesar, prefectul Cristian Roman este decis să ceară sprijin de la judeţele vecine.

36 de şcoli din Botoşani închise de ger. Alte 20 şi-au redus programul

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite