Botoşani: Deputat cu diplomă „ilegală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PD-L Cătălin Obuf Buhăianu a absolvit cursurile la distanţă ale Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică în cadrul Universităţii Spiru Haret . Politicianul face parte din pleiada de parlamentari cu studii universitare nerecunoscute de stat.

Deputatul PD-L Cătălin Buhăianu Obuf a absolvit în 2008 Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii Spiru Haret. Parlamentarul de Botoşani a urmat cursurile la distanţă ale facultăţii care acum nu sunt recunoscute. Diploma sa este considerată ilegală.

Deputatul PD-L este de profesie profesor de educaţie fizică şi a absolvit o facultate de specialitate la stat. La ora actuală urmează un doctorat în cadrul Universităţii Iaşi. Acesta recunoaşte că a urmat cursurile Spiru Haret pentru a-şi consolida cunosştile juridice necasare în Parlamentul României.

Buhăianu face parte din pleiada de parlamentari cu diplome la Spiru Haret. Oana Niculescu-Mizil (PSD), Mario Ovidiu Oprea (PNL), Cornel Pieptea (PNL), dar si multi alţii sunt licenţiaţi la facultăţi nerecunoscute de Ministerul Educaţiei.


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite