Botoşani: Alina Suru a luat cu ea misterul dispariţiei Denisei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Alina Suru a luat cu ea misterul dispariţiei Denisei (GALERIE FOTO)
Botoşani: Alina Suru a luat cu ea misterul dispariţiei Denisei (GALERIE FOTO)

Localinicii din satul Cordăreni sunt sceptici că anchetatorii vor mai reuşi să o găsească pe Denisa, fetiţa dispărută în urmă cu mai bine de o săptămână.

Gestul Alinei Suru de a-şi pune capăt zilelor i-a surprins pe locuitorii din Cordăreni care cred acum că tânăra a recurs la acest gest disperat deoarece presiunea era din ce în ce mai mare.

„Am văzut-o pe Alina când era pe scări la Poliţie. Ea ieşit să plece iar eu m-am dus prin curte să-mi văd de treabă. La două-trei minute a ieşit un poliţist şi a început să strige Alina, Alina. El a văzut lanţul la fântână care zdrăngănea şi când s-a dus să se uite a văzut-o pe Alina în fântână. Imediat s-au alarmat toţi vecinii dar când au scos-o ea era deja moartă”,ne-a spus Teodora Isac, femeia care a văzut-o pe Alina cu câteva minute înainte să-şi pună capăt zilelor.

„Nu îmi dau seama de ce s-a aruncat în fântână. Probabil s-a gândit că dacă a recunoscut că ştie unde e fata va face puşcărie. După ce au audiat-o, a fost şi a încasat indemnizaţia de creştere a copilului după care a plecat. Niciun moment nu a dat senzaţia că ar vrea să se sinucidă. Dacă se arunca cu picioarele în jos acum trăia pentru că apa nu are mai mult de 70-80 de centimetri. Fântâna are adâncimea de şase metri dar apa e foarte mică”, spune Constantin Dumitraş, primarul comunei Cordăreni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite