De beat ce era, şeful unei secţii de poliţie s-a răsturnat cu maşina la Vârfu Cîmpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul şi-a făcut praf Loganul şi riscă să fie suspendat din funcţie
Poliţistul şi-a făcut praf Loganul şi riscă să fie suspendat din funcţie

Este vorba de şeful Sectiei Politiei Rurale Mihăileni, inspectorul principal Sorin Ojog. Poliţistul, care se întorcea de la muncă,  avea o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE: 12.30

Astăzi dimineaţă,  inspectorul principal Sorin Ojog şi-a înaintat demisia. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie declanşase cercetarea prealabilă în regim de urgenţă.

Ora: 9.30

Accidentul a avut loc ieri ieri, în jurul orei 16.30, după terminarea programului de serviciu. Potrivit Poliţiei Rutiere, în timp ce conducea un autoturism Logan, pe DN 29 C, în localitatea Vîrfu Cîmpului, judeţul Botoşani, Sorin Ojog,  de 38 ani, pe fondul neatenţiei în conducere şi al consumului de alcool, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi se răstoarnă în afara părţii carosabile.

Rămasă pe doar trei roţi, maşina poliţistului a ocolit razant un copac, a sărit peste un şant după care  s-a răsturnat pe cupolă.

În urma accidentului poliţistul a suferit mai multe traumatisme uşoare  şi s-a ales cu  avarierea autoturismului personal . Sorin Ojog ocupa de două săptămâni functţia de şef interimar de sectie politie rurala, înainte fiind ofiţer operativ în cadrul IJP.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.  Poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite