Dans de societate pentru toate vârstele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansatori vals
Dansatori vals

Cursurile sunt organizate de filiala locală a Federaţiei Române de Dans Sportiv la Complexul Modarom. Iubitorii dansului de societate vor fi pregătiţi de antrenori autorizaţi.

Clubul Unik Dance este o filială a Federaţiei Române de Dans Sportiv şi funcţionează la Botoşani de cinci ani. Clubul este deschis în incinta Complexului Modarom din centrul oraşului. Sala de 220 de metri pătraţi este special amenajată pentru cursuri de dans.

Viitorii miri vor să impresioneze 
Deja 120 de copii şi adulţi frecventează cursurile de dans sportiv standard şi latino. „Cererea mare a început să vină din partea viitorilor miri, care vor să exerseze paşii de dans pentru noaptea nunţii. Alături de ei vin şi socrii şi alţi invitaţi, care vor să se pregătească pentru o petrecere elegantă şi reuşită. Majoritatea sunt interesaţi de valsul vienez, slow-fox, rumba şi cha-cha“,  a spus Andreea Trufaşu, antrenor autorizat de dans sportiv.


Cursurile de dans sportiv sunt o alegere bună şi pentru pensionarii care vor să-şi umple timpul în mod plăcut, dar mai ales pentru copiii care-şi pot dezvolta astfel aptitudinile. „Dansul poate fi o alternativă la jocurile pe calculator ori la televizor. Este un mod plăcut şi educativ de a petrece timpul liber. În plus, copiii pot face şi performanţă şi au ocazia de a participa la competiţii naţionale şi, de ce nu, să devină campioni“, a mai spus Andreea Trufaşu. Cursurile se organizează pe serii de câte două grupe de avansaţi şi începători şi au loc de două ori pe săptămână. Înscrierile se fac zilnic între orele 16.00-22.00 la sediul clubului.


Cei dornici să se iniţieze în tainele dansului sportiv trebuie doar să iubească dansul, să fie dispuşi la efort şi să se îmbrace cât mai lejer. Primele şedinţe vor începe cu exerciţii de încălzire şi o scurtă prezentare a stilurilor de dans, astfel ca perechile să se decidă asupra ritmului care li se potriveşte. Pe lângă dans sportiv, cursanţii pot opta şi pentru dans modern, tematic şi latino-american. Abonamentul lunar este 80 de lei pentru 12 şedinţe, iar cursanţii îşi pot alege zilele în care vor să se antreneze.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite