DNA sesizat pentru interviurile de la Garda Financiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Gărzii Financiare Botoşani, comisarul şef Laur Nechita, a anunţat că va depune plângere penală împotriva şefilor săi pentru abuz în serviciu.  Respins la interviu, Nechita este revoltat pentru că a fost declarat admis doar un minut după contestaţie.  Listele publicate de Comisariatul General au fost modificate în urma unor telefoane date de persoane importante, acuză comisarul şef care cere sprijinul DNA-

AICI DOVADA FALSULUI!

Admis la proba scrisă dar declarat respins la interviu cu doar 39 de puncte obţinute, fostul şef al Gărzii Financiare Botoşani a depus vineri contestaţie la Comisariatul General al Gărzii Financiare, mai ales că şi-a calculat nota şi, spune el  trebuia să primească minim 8.

Surprizele au apărut, ieri, odată cu afişarea rezultatelor la contestaţii. Într-o primă listă, publicată pe site-ul Gărzii Financiare la ora 13.00, comisarul şef Laur Nechita figurează ,alături de alţi 7 contestatari, ca fiind admis cu un punctaj de 64, 67.

Câteva minute mai tîrziu lista dispare de pe site-ul instituţiei ca, după două ore, să fie afişate alte rezultate. De această dată, comisarul şef Laur Nechita nu mai figurează pe listă.

Fostul şef al Gărzii Financiare Botoşani este convins că listele au fost schimbate ca urmare a intervenţiei unor agenţi economici importanţi din Botoşani, care aveau tot interesul ca el să fie dat afară de la Garda Financiară. „ Am tot sunat la comisariat să cer explicaţii. Nu am primit până acum niciun răspuns", a spus cms. şef Laur Nechita care şi-a angajat un avocat şi va da în judecată instituţia cerând daune morale importante.

În paralel, comisarul şef Laur Nechita a anunţat că va depune plângere penală la DNA împotriva superiorilor săi pe care îi acuză de abuz în funcţie. „DNA-ul să decidă cine este vinovat", a spus Laur Nechita. Plângerea va fi depusă până la sfârşitul săptămânii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite