Botoşani: 452 grame cannabis depistate de poliţiştii şi procurorii DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: 452 grame cannabis depistate de poliţiştii şi procurorii DIICOT
Botoşani: 452 grame cannabis depistate de poliţiştii şi procurorii DIICOT

Încă două persoane au fost reţinute şi sunt prezent cercetate după ce procurorii şi poliţiştii au găsit cantitatea de 452 grame de canabis. 

În perioada august - septembrie 2009, procurorii Biroului Teritorial Botoşani a DIICOT) şi poliţiştii SCCO au efectuat cercetări, privindu-l pe D.B.A. de 24 ani din municipiul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de procurare şi punere în vânzare de droguri de risc, fără drept şi deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu, respectiv de oferire de droguri de risc, fără drept. 

Despre acesta existau date şi indicii că are preocupări pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri şi faţă de care instanţa de judecată a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile.

Din cercetările efectuate în această cauză a rezultat că în activitatea infracţională desfăşurată de D.B.A. sunt implicaţi şi numiţii B.A.S. de 20 ani şi A.A. de 25 ani, ambii din mun.Botoşani, aceştia furnizându-i primului, droguri de risc, fără drept.

"La locuinţele celor sus-menţionaţi, au fost efectuate la data de 08.09.2009, percheziţii domiciliare şi asupra autovehiculului deţinut de una din persoanele implicate, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor: mai multe bunuri de interes în cauză, respectiv o macetă folosită la tăierea plantelor de cannabis, o narghilea pentru consumul de droguri şi cantitatea de 452 grame cannabis ce a fost înaintată pentru a fi expertizată de către specialişti din cadrul Laboratorului de Analize şi Profil al Drogurilor al B.C.C.O. Iaşi”, se precizează în comunicatul emis de IPJ Botoşani. 

Faţă de numiţii B.A.S. şi A.A.,  procurorul de caz din cadrul Biroului Teritorial Botoşani al D.I.I.C.O.T. a luat la data de 08.09.2009 măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi astăzi Tribunalului Botoşani cu propunerea de arestare preventivă.


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite