Botoşani: Cornel Şfaiţer: De săptămâna viitoare clubul intră în reorganizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului FC Botoşani a anunţat că în următoarele trei săptămâni se va încerca o reorganizare din punct de vedere administrativ.

Acţionarii clubului FC Botoşani analizează în următoarele două săptămâni posibilităţile de a continua şi în sezonul următor în liga secundă. Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer spune că se încearcă o reorganizare a clubului astfel încât să se poată continua.

“De luni începem o reorganizare a clubului pentru vedea ce se poate face pentru a continua. Ne dorim să continuăm în liga a doua dar trebuie să găsim şi resursele necesare în afara banilor ce vin de la primărie. Avem încă plăţi de făcut dar sunt condiţionaţi de banii pe care îi avem de încasat din transferuri”, a spus Cornel Şfaiţer.

În ceea ce îi priveşte pe jucători, aceştia îşi vor primi restanţele în două tranşe, prima săptămâna viitoare iar cea de a doua peste trei săptămâni.
“Vom plăti o parte din bani săptămâna următoare iar restul vrem să îi achipă până pe data de 6 iulie când este programată reunirea lotului. Nu vrem să începem pregătirea sezonului viitor cu restanţe din campionatul acesta”, a adăugat oficialul botoşănean.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite