Botoşani: Fetiţa dispărută din Cordăreni căutată în fântâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Fetiţa dispărută din Cordăreni căutată în fântâni
Botoşani: Fetiţa dispărută din Cordăreni căutată în fântâni

Cel mai probabil, trupul Denisei ar putea fi aruncat într-un puţ părăsit, cred anchetatorii. Câinii poliţişti nu au descoperit încă vreun indiciu.

Cei şase câini poliţişti aduşi de la centrul kinologic al MAI din Sibiu ,, periază,, zona complexului zootehnic dar şi cea din spatele cimitirului. În cele două zile de căutări, ciobăneştii germani antrenaţi special pentru identificarea cadavrelor nu au descoperit probe care să ducă la finalizarea anchetei.

Fântânile la control

Surse din rândul anchetatorilor susţin ipoteza ca trupul Denisei Suru , fetiţa de doi ani dispărută de două săptămâni, să fi fost aruncat într-o fântână din localitatea Cordăreni. Poliţiştii ajutaţi de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă dar şi de  săteni scotocesc fiecare puţ din apropierea satului în speranţa că vor da de copil.

,, Verificăm toate puţurile de la marginea satului şi  de pe câmpuri, în special cele părăsite. Au mai fost verificate dar reluăm căutările pentru o mai mare siguranţă,, a declarat cms. Şef Dragoş Holcă, adjunctul şefului IJP Botoşani.

Citiţi mai multe mâine în Adevărul de Seară


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite