Botoşani: Câinii poliţişti nu au dat de urma fetiţei dispărute din Cordăreni. Denisa este dispărută de două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Misiunea celor şase ciobăneşti germani aduşi de la Sibiu a fost sabotată de ploaie. Căutările vor fi reluate mâine dimineaţă. În paralel, un nou lot de suspecţi este pregătit să plece mâine la detectorul de minciuni.

Astăzi, căutările în cazul Denisei Suru au fost întârziate mai bine de cinci ore din cauza ploii torenţiale Aduşi aseară la Botoşani de la centrul kinologic al MAI din Sibiu, cei şase ciobăneşti germani antrenaţi special pentru misiuni de identificare a cadavrelor au fost ţinuţi în baza de antrenament al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani până când ploaia s-a oprit.

Căutările au început în această după amiază în jurul orei 16.00  şi au durat aproape două ore.,, S-a căutat în zona complexului zootehnic de la marginea satului şi în spatele cimitirului. Din cauza noroiului şi a bălţilor de apă, misiunea câinilor a fost aproape imposibilă,, a declarat cms. şef Dragoş Holcă, adjunctul şefului IJP Botoşani.

Nici urmă de fetiţă

Câinii nu au reuşit să găsească vreun indiciu care să ducă la identificarea fetiţei. Căutările vor fi reluate  mâine dimineaţă în aceleaşi zone pentru că anchetatorii cred că trupul fetiţei ar fi îngropat aici.

,, Mama fetiţei ne-a dirijat spre aceste locuri. Nu ştim dacă a minţit sau nu dar trebuie să verificăm pistele,, a mai spus adjunctul şefului IJP Botoşani.

Gospodăria familiei Suru va fi ultima verificată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite