Copii teribilişti prinşi de poliţiştii botoşăneni pe când jucau fotbal cu coşurile de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase copii au găsit un mod de joacă care i-a usturat pe părinţi la buzunare. Aceştia au distrus coşurile de gunoi din parcul Mihai Eminescu. Vezi xine le-a dat exemplu.

Poliţiştii locali botoşăneni au stricat distracţia a şase copii, între 9 şi 17 ani, care se întreceau noaptea trecută în numărul de coşuri stradale distruse.  Locul desfăşurării „de forţe" a fost Parcul Mihai Eminescu.

Doi dintre tineri, respectiv I. Alexandru Ionuţ în vârstă de 15 ani, cunoscut cu antecedente şi S. Ana Maria, în vârstă de 17 ani,  au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei fiecare, pentru distrugerea domeniul public.

Ceilalţi patru copii, însă, cu vârste între 9 şi 11 ani s-au ales doar u o chelfăneală zdravănă din partea prinţilor care au primit amenzi usturătoare. Şi adulţii îşi varsă năduful pe coşurile de gunoi montate cu generozitate de municipalitate. În urmă cu doar câteva zile, poliţiştii locali au sancţionat contravenţional pe V. Ovidiu, în vârstă de 24 ani, care şi-a vărsat nervii pe coş de gunoi tot în Parcul Mihai Eminescu.

Din păcate eforturile municipalităţii de a înfrumuseţa oraşul se lovesc de teribilismul şi lipsa educaţiei unor tineri inconştienţi. Nu putem tolera aceste manifestări huliganice", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite