Botoşani: Constănţen căutat de poliţiştii botoşăneni pentru că a furat 97.500 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Constănţen căutat de poliţiştii botoşăneni pentru că a furat 97.500 lei
Botoşani: Constănţen căutat de poliţiştii botoşăneni pentru că a furat 97.500 lei

Un tânăr din Constanţa este cercetat pentru că i-a furat unui prieten de-al său cu care a venit în Botoşani, un rucsac în care se afla suma de 97.500 de lei.

Vineri dimineaţa, în jurul orei 09:30, la Poliţia Municipiului Botoşani s-a prezentat administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, reclamând că din camera hotelului unde a fost cazat i-a fost sustrasă suma de 97.500 lei. Din primele cercetări efectuate poliţiştii au constatat că partea vătămată a venit în municipiul Botoşani în ziua de 03.09.2009, împreună cu prietenul său Elis E., de 29 ani, din municipiul Constanţa, cu intenţia de a achiziţiona grîu pentru panificaţie. În acest sens, partea vătămată avea asupra sa suma de 97.500 lei.

"În noaptea de 03/04.09.2009, cei doi s-au cazat în aceeaşi cameră a unui hotel din municipiul Botoşani. Spre dimineaţă, partea vătămată a constatat că prietenul său nu se mai afla în camera hotelului, totodată constatând şi lipsa unui rucsac în care avea cei 97.500 lei. Fiind contactat telefonic de către partea vătămată, Elis E. a confirmat că ar fi plecat la Iaşi pentru a rezolva o problemă urgentă, motivând că din grabă ar fi luat şi  rucsacul cu bani. Acesta a menţionat că va reveni la Botoşani în jurul orei 08:00", a spus Manuela Ieremie, purttător de cuvânt IPJ Botoşani.

"Partea vătămată l-a aşteptat până în jurul orei 09.30 şi întrucât nu a revenit şi nici nu mai răspundea la telefon s-a prezentat la poliţie reclamând furtul banilor. În cauză se continuă cercetările în vederea identificării suspectului, recuperării prejudiciului şi stabilirii cu exactitate a situaţie de fapt şi drept", a adăugat Manuela Ieremie, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite