Botoşani: Consilierii locali caută soluţii pentru a ajuta agenţii economici din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul Gheorghe Vâzdoagă a propus modificarea regulamentului de organizare a licitaţiilor astfel încât agenţii economici din Botoşani să aibă şanse mai mari de câştig.

Consilierii locali vor să favorizeze agenţii economici din Botoşani în detrimentul celor din alte judeţe pentru a-i ajuta să depăşească perioada de criză. Consilierul local Gheorghe Vâzdoagă susţine că sunt licitaţii la care se poate modifica organizarea licitaţiei.

„Este o perioadă de criză şi ar trebui să luăm măsuri pentru ptejarea agenţilor economici din Botoşani. Am o stare de disconfort când văd că licitaţiile sunt câştigate de agenţi economici din altă parte. La achiziţiile publice nu este posibil dar la celelalte licitaţii s-ar putea încerca la alte licitaţii. Un exemplu este hala de carne unde boxele au fost închiriate firme din alte oraşe”, a spus consiliul local Gheorghe Vâzdoagă.

Cât priveşte problema licitaţiilor, primarul Cătălin Flutur a spus că nu se poate interveni. „În perioadă de criză cetăţenii din Botoşani cumpără din locurile unde este mai ieftin. Spre exemplu în hala de carne avem o boxă specială pentru producătorii autohtoni”, a spus primarul Cătălin Flutur. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite