FOTO Contrabandişti opriţi cu focuri de armă la frontiera cu Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au  prins patru persoane care încercau să transporte mai multe colete de ţigări de contrabandă în România, peste râul Prut.

Duminică, la miezul nopţii, oamenii legii au observat cu ajutorul aparaturii cu termoviziune, o căruţă care venea dinspre localitatea Ştefăneşti. La vederea poliţiştilor, plimbăreţii au rupt-o la fugă, pentru oprirea lor fiind folosit armamentul din dotare.

Au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical, dar nici de această dată persoanele nu s-au supus somaţiei şi au continuat deplasarea pe o stradă laterală, unde căruţa s-a răsturnat, iar persoanele au fugit prin grădinile din zonă.


Contrabandă la frontieră

În atelaj au fost descoperite opt colete ambalate în folie de polietilenă de culoare neagră, ce conţineau 13.700 pachete de ţigări marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova, în valoare totală de 125.000 lei.

În urma verificărilor specifice efectuate s-a stabilit că în activitatea de contrabandă au fost implicaţi patru cetăţeni români, respectiv Marcel M., de 42 de ani, Dragoş D., de 36 de ani, Constantin P., de 20 de ani şi Bogdan T., de 22 de ani, toţi patru domiciliaţi în Ştefăneşti.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite