Botoşani: Concubinul mamei sinucigaşe, din nou la poligraf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Concubinul mamei sinucigaşe, din nou la poligraf
Botoşani: Concubinul mamei sinucigaşe, din nou la poligraf

Romică Câşlaru ( 32 de ani) a fost testat ieri pentru a doua oară la detectorul de minciuni. Fostul concubin al Alinei Suru, mama fetiţei dispărute din Cordăreni, a fost luat direct de la

Romică Câşlaru ( 32 de ani) a fost testat ieri pentru a doua oară la detectorul de minciuni. Fostul concubin al Alinei Suru, mama fetiţei dispărute din Cordăreni, a fost luat direct de la muncă de către anchetatori şi dus la testări. Omul este la un pas de a ceda psihic. „Nu mai rezist. Mă tot cheamă la audieri din două în două zile şi mă întreabă aceleaşi lucruri. Dacă am ucis fetiţa, dacă am răpit-o sau vândut-o. Nu ştiu nimic despre copil şi mă tem că nu mai rezist“, a declarat Romică Cîşlaru.


Bărbatul este angajat al unei firme de construcţii din Botoşani şi în ziua dispariţiei fetiţei se afla pe şantier, alături de colegii săi. Deşi are un alibi puternic, omul este interogat periodic pentru că anchetatorii îl suspectează de implicare în dispariţia copilului. ,,Era persoana cea mai apropiată de Alina Suru şi au discutat chiar şi în ziua în care femeia s-a sinucis. Mama fetiţei i-a făcut multe destăinuri şi este posibil să ştie multe lucruri“, spun surse din rândul anchetatorilor.


Câinii nu au dat de Denisa


Alte trei persoane, printre care şi tatăl Alinei Suru, au fost duse la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, unde au fost testate cu poligraful. Între timp, câinii poliţişti aduşi de la Sibiu nu au reuşit să dea de urma fetiţei, nici după trei zile de căutări.
De asemenea, poliţiştii şi pompierii au verificat toate fântânile părăsite din apropierea localităţii Cordăreni, dar nici urmă de copil.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite