Botoşani: Concluzia poliţiştilor,, Mama Denisei era cuprinsă de remuşcări şi s-a sinucis,,

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Suru(19 ani) s-a sinucis sub ochii poliţiştilor din localitatea Cordăreni după ce a recunoscut că şi-a ucis fetiţa în vârstă de doi ani. Gâtul femeii s-a frânt când s-a aruncat în fântână.

Citeşte şi:

Mama fetiţei dispărute din Cordăreni s-a sinucis

Mama fetiţei dispărute, dusă la detectorul de minciuni

Mama copilului dispărut joacă teatru cu poliţiştii (GALERIE FOTO)

După mai bine de 24 de ore de audieri, Alina Suru(  19 ani) a cedat psihic susţin surse din rândul anchetorilor.   În jurul orei 18.30, femeia a ieşit din postul de poliţie şi s-a dus direct spre fântâna situată la doi metri de sediul poliţiei şi, fără să ezite, a ridicat capacul şi s-a aruncat . Doi localnici care treceau prin zonă au văzut-o şi au sărit să o salveze din puţul adânc de 10 metri.

,, Poliţiştii au sunat la 112 şi au solicitat intervenţia ambulanţei, speram cu toţii să mai fie în viaţă. Din păcate, era moartă când au scos-o la suprafaţă,, a declarat Constatin Muraru, viceprimar localitatea Cordăreni. 

În cădere. femeia şi-a rupt gâtul şi a murit . Trupul acesteia a fost dus la morga Spitalului Municipal Dorohoi unde, mâine, va avea loc necropsia. 

Poliţiştii cred că Alina Suru a recurs la acest gest pentru că era cuprinsă de remuşcări,, A declarat că şi-a omorât fetiţa şi a îngropat-o în cimitirul din sat.  Era cuprinsă de remuşcări şi s-a sinucis. Poliţiştii nu au făcut presiuni asupra ei,, a declarat cms. Şef Viorel Şerbănoiu, şeful Ijp Botoşani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite