Concert de mii de euro cu sunet de doi lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul pus la bătaie pentru organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului nu a asigurat şi calitatea serviciilor. Deşi pe scena amenajată pe Pietonalul Unirii au urcat trupe de top din ţară, acestea nu au putut fi ascultate de botoşăneni în condiţii optime din cauza problemelor cu sonorizarea.

„Au avut o problemă cu microfoanele. Ceva nu s-a sincronizat, dar până la urmă a ieşit bine“, a afirmat Florin Ghiorghiţă, viceprimarul municipiul Botoşani. Nu de aceeaşi părere au fost membrii trupei Zdob şi Zdub şi botoşănenii deranjaţi de sonorizare. „S-a auzit cam tare basul la Zdob şi Zdub“, a spus Andreea Luca, spectator.

7.500 de euro pentru echipamente

În acest an, sonorizarea, luminile şi scena au fost asigurate de o firmă din Bucureşti care a închiriat echipamentele cu 2.500 de euro pentru fiecare zi de spectacol. Edilii au precizat că onorariile pentru cele trei formaţii Direcţia 5, Zdob şi Zdub şi Bad Boys Blue, care au depăşit 20.000 de euro, au fost acoperite din sponsorizări.

Ediţia din acest an s-a dovedit mană cerească pentru comercinaţii care şi-au întins tarabele pe Pietonalul Unirii. „Vânzările au mers neaşteptat de bine. Pe seară, cred că s-a mâncat şi s-a băut de 150.000 de lei. Berea şi hamsii au fost la mare căutare“, a spus Ionuţ Axinte, comerciant. Oficialii susţin că în stradă au ieşit  peste 15.000 de botoşăneni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite