Botoşani: Colban a părăsit gruparea locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Colban a părăsit gruparea locală
Botoşani: Colban a părăsit gruparea locală

După aproximativ două săptămâni de pregătire sub comanda lui Cristi Popovici, atacantul Vespazian Colban a decis să renunţe deoarece nu poate face faţă programului de pregătire impus de tehnician.

Considerat salvatorul echipei, atacantul Vespazian Colban a capitulat mai devreme decât se aşteptau toţi suporterii FC Botoşani. Deşi ar mai fi putut juca doi-trei ani la nivelul ligii a doua pentru FC Botoşani, Colban a renunţat spunând că nu poate face faţă ritmului de pregătire impus de antrenorul principal Cristi Popovici.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a avut în ultima perioadă o serie de accidentări care l-au ţinut departe de gazon şi care nu i-au mai permis să revină la forma care l-a consacrat. Oficialii clubului FC Botoşani spun că şi-ar fi dorit care Vespazian Colban să poată evolua măcar în acest sezon care se dovedeşte a fi foarte dificil pentru gruparea locală.

"Noi am încercat să-l ajutăm pe Colban să revină şi în acelaşi timp să fim mai puternici în atac. Din păcate el nu a putut face faţă programului de pregătire impus de Cristi Popovici", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite