Botoşani: Votaţi Claudia Rusu pentru Eurovision!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Votaţi Claudia Rusu pentru Eurovision!
Botoşani: Votaţi Claudia Rusu pentru Eurovision!

Plecarea Claudiei Rusu la Kiev depinde de voturile botoşănenilor.Preselecţia pentru Eurovision Junior are loc în mâine seară la ora 21.00 şi va fi prezentată pe postul naţional de televiziune. Pentru calificare, Claudia Rusu are nevoie de cel puţin 3000 de voturi.

Ascultaţi: Claudia Rusu - Doar noi

60 de artişti s-a încris la concurs dar numai 15 piese au intrat în finala pentru ,,Eurovision Junior,, care are loc în această seară începând cu ora 21.00. Printre piesele care au ajuns la inima juriului s-a aflat şi cântecul,, Doar noi,, al Claudiei Rusu. Elevă în clasa a IX a la Colegiul Naţional,, Mihai Eminescu,, din Botoşani, Claudia visează să reprezinte România în noiembrie la Kiev în Ucraina.

,, Doar noi,, este considerată una dintre cele mai bune piese aflate în concurs iar Claudia Rusu are şanse reale de calificare. Claudia este al patrulea concurent în cadrul preselecţiei iar botoşănenii vor putea să o sprijine trimiţând un sms la numărul de telefon anunţat în această seară de către organizatori. Pe lângă decizia juriului format din specialişti, 50% din şansă stă în mâinile publicului pentru calificare

,, Avem nevoie de cel puţin 3000 de sms-uri din partea publicului. Ne bazăm acum pe botoşăneni să ne susţină şi să ne ajute să ajungem la Kiev. Ar fi o premieră ca Botoşaniul să reprezinte România în Ucraina,, a spus Oana Puşcaşu, profesoara Claudia Rusu.

Mesajul artistei către botoşăneni dar şi detalii despre concurs, aflaţi mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite