Botoşani: Circula de trei luni cu maşina neînmatriculată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Circula de trei luni cu maşina neînmatriculată
Botoşani: Circula de trei luni cu maşina neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani au întocmit dosar penal tânărului care circucla cu autovehicul care avea numerele de înmatriculare expirate


În această dimineaţă, în jurul orelor 08.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Darabani au oprit pentru control în localitatea Hudeşti, un autovehicul marca VW, cu numere de înmatriculare provizorii. Poliţiştii de frontieră au verificat autovehiculul şi au constatat că numerele de înmatriculare ale acestuia erau expirate din data de 10.07.2009.

Şoferul, Dragoş A., din localitatea Hudeşti, le-a spus poliţiştilor că aştepta să primească un set de numere de înmatriculare noi din Germania.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals”, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. Persoana este cercetată în stare de libertate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite