Botoşani: Circ cu iz penal (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice  s-a dat în spectacol după ce a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Rutieră

O patrulă de Poliţie Rutieră a observat în trafic o maşină care circula fără lumini, motiv pentru care au pornit în urmărire. Când şoferul a oprit, oamenii legii au avut surpriza să afle ca cel de la volan era băut.

“Mă numesc Contantin Brîncoveanu. Eu am patru ani de acasă şi încă doi de la puşcărie, de la Poliţie. Eu nu sunt conducător auto. Care conducător auto? Eu am dat maşina în stânga şi în dreapta. Eşti un obraznic mai nemernicule”, aşa s-a consumat dialogul dintre şoferul beat şi poliţiştii de la Rutieră.

Ioniţă Mihai a refuzat să sufle în etilotest şi să i se preleveze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Adus la sediul Poliţiei, oamenii legii au aflat că şoferul nici nu avea permis de conducere.

“A încercat să scape, să acoperim într-un fel fapta pe care a făcut-o. Prezenta halenă alcoolică. Figurează în baza noastră de date fără a poseda permis de conducere”, a declarat agentul Cristian Constantinică, agent al Serviciului Poliţiei Rutiere.

Şoferul de ocazie s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi refuz de a recolta probe biologice de sânge.
 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite