Botoşani: Ciornei va lipsi jumătate de an de pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Ciornei va lipsi jumătate de an de pe gazon
Botoşani: Ciornei va lipsi jumătate de an de pe gazon

Mijlocaşul echipei FC Botoşani Alex Cionei a suferit o gravă accidentare şi va fi nevoit să se opereze ratând astfel turul de campionat.

FC Botoşani a pierdut unul din mijlocaşii care în sezonul trecut au avut o evoluţie foarte bună. Mijlocaşul Alex Ciornei a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucişate şi va fi nevoit să se opereze. Ştefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoşani susţine că elevul său va mai face un examen RMN după care se va lua o decizie.

"Ciornei a făcut un RMN la Botoşani şi nu a ieşit nimic după care la Bucureşti au spus că e ruptură de ligamente. Urmează să mai facă un RMN după care se va lua o decizie dacă se operează sau nu. Cert este că în cazul în care se va opera nu vom putea conta pe el în acest tur de campionat", a spus Ştefan Apostol.

În afara lui Alex Ciornei, în meciul cu Dunărea Giurgiu de sâmbătă nu va putea evolua nici Florinel Ursu care încă nu este complet refăcut după o accidentare. Acesta a început pregătirea dar încă nu este la capacitatea normală pentru a juca un meci de campionat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite