Botoşani: Chirii unice pentru sălile de sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Chirii unice pentru sălile de sport
Botoşani: Chirii unice pentru sălile de sport

Primăria va supune spre aprobare în Consiliu Local un proiect privind accesul în sălile de sport ale şcolilor din municipiu.

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă susţine că în prezent se lucrează la întocmirea acestui proiect urmând ca el să fie supus spre aprobare în şedinţa de Consiliu Local de la sfârşitul acestei luni. Este vorba de un proiect prin care primăria încearcă să atragă fonduri la bugetul local din închirierea sălilor de sport ce aparţin şcolilor.

„În mod normal 50% din încasările pe care le au şcolile în urma închirierii sălilor de sport, trebuie să ajungă la primărie. Acest lucru nu prea să întâmplă şi de aceea este nevoie de un astfel de proiect. Vom stabili un program în afara orelor de curs în care sălile de sport pot fi închiriate şi vom fixa tarife pentru închirierea acestor săli”, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

În ceea ce priveşte Sala Polivalentă, reprezentanţii primăriei spun că până acum s-a reuşit să încaseze contravaloarea cheltuielilor lunare dar se speră ca în perioada sezonului rece sumele să fie mai mari.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite