Botoşani: Ştefan Apostol: "Chiajna nu este o echipă invincibilă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Ştefan Apostol: "Chiajna nu este o echipă invincibilă"
Botoşani: Ştefan Apostol: "Chiajna nu este o echipă invincibilă"

Conducerea tehnică a FC Botoşani susţine că obiectivul pentru partida de duminică de la Chiajna este obţinerea celor trei puncte puse în joc.

Florinel Ursu va reveni în meciul cu Concordia Chiajna

După înfrângerea de sâmbăta trecută de pe teren propriu din meciul cu Dunărea Giurgiu conducerea tehnică şi jucătorii echipei FC Botoşani vor să recupereze punctele pierdute, duminică la Chiajna. Ştefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoşani susţine că adversarul din etapa a III-a campionatului este unul care poate fi învins chiar dacă are în componenţă mai mulţi jucători ce au evoluat în prima ligă.

„Mi-aş fi dorit ca la momentul acesta să avem şase puncte dar nu a ieşit aşa cum mă aşteptam. Mergem la Chiajna să ne recuperăm punctele pierdute pe teren propriu cu Dunărea Giurgiu. Concordia Chiajna este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători care au evoluat în prima ligă dar este cert că nu mergem să facem act de prezenţă. Eu cred că puetm suplini lipsa de experienţă a noastră prin determinare. Chiajna nu este o echipă invincibilă. Au câştigat la Farul Constanţa în etapa trecută dar au fost eliminaţi de Dinamo II în Cupa României”, a spus Ştefan Apostol.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite