Cerşetorii din Botoşani i-au adus la disperare pe poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Poliţiei Locale, Ioan Onuţu, s-a plâns astăzi reprezentatului Centrului Naţional pentru Integritate (CNI), Alexandru Cumpănaşu, că cerşetorii botoşăneni au vile şi conturi doldora de euro.

Cerşetorii botoşăneni au făcut averi din mila proverbială a oamenilor de bună-credinţă din oraş. Conturile în euro ale celor care întind mâna pentru un bănuţ i-au speriat pe poliţişti.

Cerşetorii numără zilnic câte 300 sau 400 de lei, se plimbă cu taxi, pendulând între Botoşani şi Suceava, în timp ce legea continuă să fie blândă cu astfel de practici. Această nemulţumire a fost ridicată de către şeful Polţiei Locale Botoşani, Ioan Onuţu, în cadrul întâlnirii de astăzi de la Prefectură, organizată de Centrul Naţional pentru Integritate (CNI).

„La aceste persoane care apelează la mila cetăţeanului am găsit sume  de 300-400 de lei. Locuiesc la hotel, fac naveta Suceava-Botosani cu taxiul. Aceste sume pe care le-am mediatizat, în condiţiile  în care un agent al Poliţiei  Locale are un salariu de 600 de lei, în conditiile în care Legea 61 nu-mi dă voie să confisc aceste sume şi rămân în continuare la persoana respectivă... nu mai vreau să comentez",a declarat Ioan Onuţu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite