Botoşani: Apare soarele pe strada Ceraselei (CAMPANIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Apare soarele pe strada Ceraselei (CAMPANIE)
Botoşani: Apare soarele pe strada Ceraselei (CAMPANIE)

Tânăra poate pleca la Viena. Familia Ceraselei a rămas uimită când a aflat că deja s-au strâns peste 3.000 de euro în conturile deschise pentru ajutorarea fiicei sale.

Cerasela Mihovici va beneficia de consultaţia medicilor austrieci. La strigătul de ajutor al familiei, cei din jur nu au rămas indiferenţi.

Cerasela va putea pleca la Viena pentru a fi consultată de medicii străini. Până mai ieri nu avea bani nici pentru plata curentului electric iar speranţele erau ca şi spulberate. Oameni cu suflet au făcut ca acest lucru să se schimbe. Tânăra are programare pe data 17 noiembrie iar costurile presupuse sunt în jur de 2.000 de euro.

În conturile deschise de familia Mihovici şi făcute publice atât prin intermediul Campaniei Adevărul cât şi prin sprijinul altor persoane şi organizaţii, s-au strâns peste 3.000 de euro.

După consultație, pe tânără o așteaptă un transplant pulmonar a cărui cost ajunge în jur de 120.000 de euro. Cerasela suferă de fibroză pulmonară idiopatică, o boală gravă care nu îi permite să respire normal.

Pentru cei care vor să ajute pot depune bani în conturile umanitare deschise de Alexandrina Mihovici (mama) la BCR Truşeşti: în Lei: RO 30 RNCB 0047 1090 8551 0003 şi în Euro: RO 03 RNCB 0047 1090 8551 0004, Cod SWIFT: RNCBROBU.

Mai multe citiți mâine în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite