Botoşani: Cerasela a strâns bani ca să meargă la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cerasela a strâns bani ca să meargă la Viena
Botoşani: Cerasela a strâns bani ca să meargă la Viena

Tânăra a adunat bani de consultaţie din donaţii

Botoşăneanca de 19 ani va putea ajunge într-o clinică de specialitate unde va primi un diagnostic precis de la medicii austrieci.

Cerasela Mihovici va putea pleca la Viena pentru a fi consultată de medicii austrieci. Până mai ieri, nu avea bani nici pentru plata curentului electric, iar şansele de însănătoşire îi erau aproape nule.

Oamenii cu suflet i-au reaprins însă speranţa tinerei de 19 ani, bolnavă de fibroză pulmonară. Cerasela are programare pe 17 noiembrie în Austria, iar costurile estimate pentru consultaţie se ridică la 2.000 de euro. În conturile deschise de familia Mihovici şi făcute publice atât prin intermediul „Adevărul de Seară“, cât şi cu sprijinul altor persoane şi organizaţii, s-au strâns până acum peste 3.000 de euro.

„Orice leu înseamnă enorm pentru noi“

„Avem cu ce pleca la Viena. Nu mi-a venit să cred când mi-a spus doamna de la bancă ce sumă s-a strâns. Nu mă aşteptam să adunăm bani într-un timp atât de scurt. Le mulţumim din suflet celor care ne sunt alături. Orice leu înseamnă enorm pentru noi“, a reacţionat Alexandrina Mihovici, mama Ceraselei. Familia urmează să stabilească detaliile transportului. Cel mai probabil, Cerasela va fi transportată la Bucureşti cu ambulanţa, urmând să fie preluată cu avionul până la Viena.

Asociaţia „Salvează Vieţi“ din Capitală încearcă să rezolve problema deplasării de la aeroportul din Viena până la clinică şi asta deoarece tânăra respiră cu ajutorul unui aparat la care trebuie să fie conectată 24 din 24 de ore.

„Mai trebuie să ne interesăm cu transportul. Să vorbesc cu medicul Ceraselei de la Botoşani ca să fac solicitare la Ambulanţă. Cerasela e bucuroasă acum, iar speranţele cresc pe zi ce trece prin lucrurile bune care se întâmplă în jur“, a mai spus mama tinerei.

Membrii Asociaţiei „Salvază Vieţi“ au trimis solicitări de oferte mai multor companii aeriene. Au primit răspuns de la una dintre ele, care îi înştiinţează că preţul unui bilet dus-întors este de 563 de euro. Cerasela va fi însoţită pe timpul călătoriei de mama ei.

Puteţi dona bani Ceraselei
Cei care doresc să o sprijine financiar pot depune bani în conturile BCR - RO 84 RNCB 0047 1090 8551 0001 sau RO 30 RNCB 0047 1090 8551 0003 (lei) şi RO 03 RNCB 0047 1090 8551 0004 (euro) pe numele Alexandrina Mihovici. Cerasela are nevoie de un transplant pulmonar, iar operaţia costă 120.000 de euro. În prima fază, e nevoie de consultaţia din Austria.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite