Cele două firme care se bat pentru reparaţia străzilor din Botoşani au încercat să păcălească comisia de licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropile dau dureri de cap şoferilor
Gropile dau dureri de cap şoferilor

Primăria Botoşani a anulat licitaţia pentru reparaţia şi întreţinerea străzilor din Botoşani, unde s-au înscris două societăţi. Ofertele acestora au dat de bănuit membrilor comisiei de licitaţie.

Chiar dacă la criteriul de calificare s-au încadrat ambele societăţi, iar la oferta tehnică firmele s-au încadrat în parametrii ceruţi au intervenit probleme la oferta financiară. O serie de greşeli în documentele prezentate de societăţile înscrise la licitaţie i-au pus pe reprezentanţii municipalităţii pe gânduri.

Un exemplu în acest sens l-a dat SC Conrec care a încurcat capitolele, cele de la drumuri pietruite cu cele de asfaltare străzi.

Grupare de spărgători de locuinţe din Botoşani destructurată de poliţişti

„Erau inversate devizele, am cerut nişte lămuriri şi ne-au lămurit, era o chestie minoră, dar era o greşeală, iar Tehnic Asist a venit cu preţuri în anexa financiară diferite. Ori au vrut să ne păcălească ori au greşit pe oferta financiară şi ca să nu existe niciun fel de discuţii, să nu conteste unul sau celalalt, am hotărât să reluăm licitaţia" a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru informaţii din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite