Cei mai mulţi cititori l-au propus pe medicul Yassin Jaber ca fiind doctorul cu care se mândresc. Voi ce părere aveţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sirianul care îngrijeşte copiii din Botoşani de peste 20 de ani a fost nominalizat de majoritatea cititorilor ca fiind doctorul cu care Botoşaniul se mîndreşte. Imediat din urmă vine medicul Liviu Basca de la Spitalul Judeţean Botoşani. Spune-ne părerea ta despre aceste nominalizări şi fă altele. Mai ai o săptămână la dispoziţie.

Pediatrul Yassin Jaber se bucură de multă simpatie în rîndul botoşănenilor care l-au desemnat în număr mare ca fiind doctorul cu care Botoşaniul se mîndreşte. „ Pretenţios cu sine însuşi, mărinimos cu cei din jurul său, sensibil la suferinţa copiilor, dăruit profesiei şi fidel juramantului hipocratic, înzestrat cu har şi o "mînă" de aur, familist desăvărşit - iată doar câteva din calităţile de necontestat care conturează profilul moral si socio-profesional al medicului Jaber Yassin - un sirian mai român decât toţi românii. Ne bucurăm ca exişti şi serveşti cu onestitate comunitatea botoşăneană!", scrie Nuşa pe site-ul botosani.adevarul.ro

În topul nominalizărilor se află şi chirurgul Liviu Basca de la Spitalul Judeţean Botoşani dar şi alţi medici specialişti din oraş. Botoşănenii mai au la dispoziţie o săptămână pentru a nominaliza medicii care au dat dovadă de competenţă şi profesionalism.

Sesiunea de nominalizări pentru campania „Doctori cu care Botoşaniul se mândreşte" iniţiată de săptămânalul „ADS" a intrat pe ultima sută de metri. Cei care doresc să mulţumească specialiştilor în medicină care i-au tratat pot face acest lucru nominalizându-i fie pe site-ul botosani.adevarul.ro fie pe adresa de mail botosani@adevarul.ro.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite