Ce pot face botosanenii in weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fitness - Sala Polivalenta
Fitness - Sala Polivalenta

Cei preocupaţi de condiţia fizică au la dispoziţie aparatura Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă“, de pe bulevardul Mihai Eminescu.

Aici, exerciţiile pentru obţinerea unui corp de invidiat se pot face şi sub îndrumarea specialiştilor. Pentru două ore de fitness, amatorii de sport trebuie să plătească 10 lei. De dotări pot beneficia atât femeile, cât şi bărbaţii deoarece sala dispune de aparatură pentru toate categoriile de solicitări. Sala Polivalentă este deschisă zilnic între orele 8.00 şi 22.00.

Spectacol, „Din suflet pentru mama“
Femeile sunt sărbătorite şi la teatru. Sâmbătă, cu începere de la ora 13.00, botoşănencele sunt aşteptate la un spectacol cu dans şi muzică, în care vor evolua micile talente ale judeţului. Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Teatrului „Mihai Eminescu“ Botoşani, fiind organizat de Clubul Copiilor Dorohoi, Teatrul „Mihai Eminescu“, Asociaţia Culturală „Arlechin“ şi Clubul Sportiv „Pro Dance“. Pentru doar cinci lei, doamnele şi domnişoarele se vor putea bucura de evoluţia copiilor de la Unik Mellody, grupul Voces, Pro Dance şi Fashion Dance.

Vedetă la Up Caffe
Botoşănenii care doresc să-şi demonstreze calităţile vocale o pot face în fiecare seară din weekend, cu începere de la ora 20.00, la Up Caffe. Tinerii interesaţi să devină vedete pentru o noapte sunt aşteptaţi cu sute de cântece din repertoriul naţional şi internaţional, pe care le pot fredona într-un concurs de karaoke. De la petrecere nu va lipsi MC Daddy, care va avea grijă ca atmosfera să devină una incendiară.

Horror de 6 lei la Unirea
La Cinematograful Unirea rulează în această seară pelicula „Amurg-lună nouă“. Este cel de-al doilea film din seria celebră „Amurg“ şi prezintă idila dintre un vampir şi o muritoare. Filmul începe la ora 19.00. Un bilet costă 6 lei.

Invitaţie la „Vasilache“
Copii şi bunicii sunt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi „Vasilache“ pentru a viziona spectacolul „Ghemotoace şmechere“, de Liviu Steciuc. Premiera acestui spectacol a avut loc în urmă cu şapte ani. Preţul unui bilet este 5 lei. 

Filarmonica de Stat, în concert
Celebrii instrumentişti pregătesc pentru această seară „Mărţişoare muzicale“. Concertul este dirijat de spaniolul Alfonso Saura şi are loc la Casa Sindicatelor, de la ora 18.00. Preţul unui bilet este 15 lei în sală şi 10 lei la balcon.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite