Câmpanu: "PDL mi-a oferit postul de şef al ISJ Botoşani". Funeriu: "Dezmint categoric această declaraţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Liviu Câmpanu a părăsit UNPR
Senatorul Liviu Câmpanu a părăsit UNPR

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, i-ar fi promis senatorului Liviu Câmpanu postul de de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani, dacă nu votează moţiunea de cenzură, potrivit declaraţiilor parlamentarului. Şeful de la Educaţiei a negat vehement acestă acuzaţie.

UPDATE

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a dezminţit declaraţiile senatorului de Botoşani, Liviu Câmpanu. “Dezmint categoric această declaraţie”, a declarat ministrul Educaţiei, citat de Mediafax. Funeriu a adăugat însă că îi mulţumeşte senatorului Câmpanu pentru buna colaborare din Senat şi pentru cuvintele bune pe care acesta le-a avut la adresa sa în timpul moţiunii simple din aprilie. “Îi mulţumescu domnului Câmpanu pentru buna colaborare de la Senat şi pentru cuvintele bune pe care le-a avut pentru mine în Senat la votarea moţiunii simple”, a mai arătat Funeriu.

"Marţi seară, domnul ministru al Educaţiei mi-a pus în braţe postul de inspector general ocupat de Ada Macovei, numai să votez împotriva moţiunii. Am spus că nu fac acest demers de a vota moţiunea pentru a obţine anumite avantaje de imagine", a spus Liviu Câmpanu în cadrul unui conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, acesta nu era singurul post pe care Executivul era gata să-l ofere pentru a se asigura că parlamentarii din arcul Puterii nu vor vota moţiunea de cenzură. Câmpanu a declarat că un parlamentar PDL ar fi mers la preşedintele ANAF, căruia i-ar fi transmis că nu va vota moţiunea de cenzură cu condiţia ca trei parlamentari ai PDL-ului să primească posturi la conducerea vămilor.

"Unii parlamentari PDL vor să transforme vămile din Botoşani în SRL-uri. A existat un parlamentar care s-a dus la preşedintele ANAF, în numele a trei parlamentari PDL şi i-a spus că el a fost la domnul Boc şi i-a spus că nu votează moţiunea dacă cei trei parlamentari din Botoşani vor primi, vă rog să puneţi cu ghilimele, vămile", a declarat Câmpanu.

Senatorul de Botoşani Liviu Câmpanu a votat moţiunea de cenzură şi a fost exclus din UNPR. Acesta a fost   vicepreşedinte al UNPR.

Preşedintele social-democrat  Victor Ponta declara înainte de votul pe moţiunea de cenzură că PDL-ul a promis 250.000 lei fiecărui parlamentar al Puterii care nu votează moţiunea şi se abţine de la vot.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite