Botoşani: Ce fac botoşănenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Ce fac botoşănenii în weekend?
Botoşani: Ce fac botoşănenii în weekend?

Petrecere cu surprize în Koma În această seară clubul Koma a pregătit pentru iubitorii ritmurilor house o petrecere pe care nu o vor uita uşor. Pentru o distracţie până în zori, tinerii

Petrecere cu surprize în Koma

În această seară clubul Koma a pregătit pentru iubitorii ritmurilor house o petrecere pe care nu o vor uita uşor. Pentru o distracţie până în zori, tinerii trebuie să plătească 10 lei, contravaloarea biletului de intrare. Nu vor lipsi surprizele din partea organizatorilor.

„Botoşanca” dă recital în parc

Botoşănenii sunt aşteptaţi la foişorul din parcul „Mihai Eminescu“, începând cu ora 18.00, pentru concertul fanfara „Botoşanca“. Pentru a oferi câteva momente de bucurie şi celor mai mici spectatori prezenţi în parc, Grupul de copii „Cheia Sol“ va susţine un recital.

Film: „O viaţă minunată“

Cinefilii botoşăneni sunt aşteptaţi de astăzi la Cinematograful Unirea, unde va rula premiera peliculei „O viaţă minunată“, în regia lui Alejandro Chomski. În rolurile principale joacă Dana Delany şi Debi Mazar. Filmul va începe la ora 22.00.

În vizită la Luchian

Iubitorii de artă sunt aşteptaţi la Camera atelier a pictorului Ştefan Luchian, pentru a pătrunde în lumea de idei a artistului. Casa în care Ştefan Luchian şi-a petrecut o mare parte din viaţă este situată pe strada Victoriei numărul 15, lângă teatrul „Vasilache“

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite