Casele de oaspeţi de la Ipoteşti intră în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii vor cosmetiza căsuţele
Muncitorii vor cosmetiza căsuţele

Căsuţele din incinta Memorialului Ipoteşti, unde sunt cazaţi vizitatorii din alte judeţe şi participanţii la evenimente culturale, vor intra în reparaţii.

Conducerea Memorialului Ipoteşti va demara, începând de săptămâna viitoare, procedura de organizare a licitaţiei pentru achiziţionarea de materiale, cu scopul de a igieniza şi efectua reparaţii la cele şapte căsuţe din zonă. Anul acesta, locurile de cazare vor fi folosite mai intens decât în ceilalţi ani, anunţându-se vizitatori din toate colţurile ţării.


„Anul acesta avem mai multe evenimente de găzduit şi, prin urmare, vom avea mai multe persoane cazate. Ne pregătim să oferim condiţii mai bune, iar aceste lucrări vor fi făcute cu banii proveniţi din venituri proprii realizate anul trecut, adică din cei peste 40.000 de lei“, a declarat Miluţă Jijie, directorul Memorialului Ipoteşti.


Totodată, lucrările vor fi executate cu angajaţi de la Memorial, unitatea având propriul atelier de mentenanţă. „E bine că le mai repară. Am fost anul trecut pe acolo şi nu arătau ele chiar foarte rău, dar pentru a face o impresie bună celor din afara judeţului trebuie să le mai aranjăm puţin“, a spus Izabela Merticăriu, o tânără din Botoşani care a fost recent acasă la Eminescu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite