Cascadorie cu fiul şefului de la Camera de Comerţ Botoșani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a provocat un grav accident pe Calea Naţională din cauza vitezei, presupun poliţiştii. Alin Floareş este internat la Spitalul Judeţean „Mavromati“, iar pasagerul din dreapta, Gabriel Ursache, a fost trimis la Iaşi în stare gravă.

Cei doi tineri se aflau într-o Honda Civic care se deplasa pe Calea Naţională, în zona Bazarului. Alin Floareş, fiul preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, a pierdut controlul volanului  din cauza vitezei.
A izbit o rulotă, a rupt un copac, a îndoit un stâlp de electricitate, a lovit alte două autoturisme şi s-a răsturnat pe cupolă. Floareş jr. a rămas blocat în maşină, iar pasagerul a fost proiectat într-un Volkswagen. Joi, la ora 2.30, pompierii au plecat spre locul accidentului şi l-au scos din maşină pe şofer, care a fost preluat de o ambulanţă şi internat în spital.

„Risc de amputaţie“

„N-are alte probleme, numai contuzii, rămâne sub supraveghere“, a declarat dr.Petrică Rădăuceanu, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor. Mult mai îngrijorătoare este situaţia lui Gabriel Ursache.
Acesta a fost proiectat pe una din maşinile lovite şi a suferit răni grave la braţul stâng. „O fractură urâtă, de grad IV, cu risc mare de amputaţie“, a adăugat dr. Rădăuceanu. Băiatul a fost transportat la Clinica de Chirurgie Plastică din Iaşi. Cel mai probabil abia la începutul săptămânii viitoare se va afla dacă şoferul se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şi aceasta pentru că starea în care se afla Alin Floareş nu a permis utilizarea etilotestului. „În ceea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice la cele două persoane, acesta nu a putut fi stabilit pentru că starea lor ulterioară accidentului nu a permis acest lucru“, a declarat inspectorul principal Daniela Darea, purtător de cuvânt al Poliţiei Botoşani.

În schimb, atât de la Alin Floareş, cât şi de la Gabriel Ursache s-au recoltat probe biologice, iar Serviciul de Medicină Legală va elibera rezultatele în două-trei zile. Poliţiştii nu au comunicat viteza şi evită să facă o estimare. Joi după-amiază urmele accidentului erau încă vizibile, bucăţile de sticlă şi plastic, dar şi rulota şi stâlpul lovit stând mărturie pentru violenţa impactului.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite