Carnaval pentru cei mici la Palatul Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carnavalul copiilor
Carnavalul copiilor

A doua ediţie a Festivalului Judeţean de Divertisment pentru Copii şi Tineret „Carnaval la Arlechin“ îi aşteaptă pe botoşăneni la un spectacol de culoare, dans, muzică şi teatru.

Evenimentul, organizat de Societatea Artistică „Arlechin“, debutează duminică, la ora 16.00, la Palatul Copiilor Botoşani. Festivalul urmează să se încheie pe 24 februarie. În jur de 3.000 de copii din grădiniţe, şcoli şi ONG-uri din judeţul Botoşani vor fi angrenaţi în proiect. Spectacolele abordează teme dedicate Sfântului Valentin şi a sărbătorii de Dragobete.


„Programul artistic va fi format din momente de dans, teatru de revistă, muzică, pantomimă. Nu vor lipsi prezentările de costume şi măşti din lumea basmelor, cu personajele preferate ale copiilor“, a declarat Flavius Damean, unul dintre coordonatori. Juriul va puncta atât costumul, cât şi talentul fiecărui concurent.

Cei mai buni concurenţi, votaţi prin sms
„Câştigătorii vor fi stabiliţi în urma unei jurizări ceva mai diferite. Cele mai bune costume, cele mai bune prezentări, cele mai bune momente vor fi apreciate de public. Se va vota prin sms, iar pe fiecare categorie de vârstă se vor acorda trei diplome pentru primele trei locuri, plus premii speciale“, a precizat Flavius Damean.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite