Botoşani: Capcane pentru şoferi (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Capcane pentru şoferi (GALERIE FOTO)
Botoşani: Capcane pentru şoferi (GALERIE FOTO)

Lucrările de reabilitare a reţelelor de termoficare reprezintă un risc pentru şoferii botoşăneni şi după ce sunt finalizate.

Pe strada Ştefan Luchian, în locul unde anul trecut societatea de termoficare a refăcut traseul unei conducte de distribuţie a apărut de o săptămână o groapă. Mulţi şoferi şi-au distrus cauciucurile şi jenţile în ea, însă nici până la această oră groapa nu a fost nici măcar semnalizată.

„De o săptămână a apărut groapa aici în mijlocul drumului. Cum la noi sunt multe mașini parcate pe ambele sensuri ale drumului, nu ai cum să treci fără să te ferești de groapă. Și așa, din oră în oră, tot vezi câte un șofer înjurând de mama focului cu pană la mașină”, a declarat Ovidiu Iavoriciuc.

Gropa a apărut exact lângă zona pe unde a fost refacut traseul unei conducte de agent termic pentru unitatea de garnizoană din cartier.

„ Am stat cu șanțuri aici aproape două luni. După ce au terminat, acum apar gropile. Când se asfalteaza doar se toarnă o găleata de smoală ca să pară asfalt nou, căci bălțile tot în aceleași locuri apar. Așa e pe străzile lăturalnice” a declarat Maria Onofrei.

Locatarii au precizat că au anunțat societatea Termica însă răspunsul lor a fost că nu ei au efectuat lucrarea. De la Primarie oamenii au primit tot un răspuns evaziv în care li se promitea că se va căuta firma care a efectuat lucrarea și se va acoperi groapa, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite