Botoşani: Trei medalii la Campionatul Naţional de atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Trei medalii la Campionatul Naţional de atletism
Botoşani: Trei medalii la Campionatul Naţional de atletism

Alexandru Corneschi este noul campion naţional în proba de 3000 de metri obstacole, acesta fiind cooptat şi în lotul naţional ce va participa la Campionatul Balcanic din Grecia.

Atleţii Liceului cu Program Sportiv Botoşani au confirmat la Campionatul Naţional de juniori I ce a avut loc săptămâna trecută, reuşind să cucerească trei medalii în probele de 3000 de metri obstacole şi aruncarea greutăţii. Cea mai bună performanţă îi aparţine lui Alexandru Corneschi care a cucerit medalia de aur în proba de 3000 de metri obstacole.

După performanţa obţinută la Campionatul Naţional, elevul antrenoarei Dana Macovei a fost cooptat în lotul naţional care va participa în perioada 4-6 septembrie la Campionatul Balcanic care va avea loc în Grecia. Tot la Campionatul Naţional de săptămâna trecută, Andreea Huzum, antrenată de Costel Nacu a cucerit medalia de bronz în proba de aruncarea greutăţii, iar Aurel Sauciuc elevul lui Ionuţ Zachiu a obţinut tot medalia de bronz în proba de 3000 de metri obstacole.

"Sunt rezultate foarte bune. Până acum putem spune că suntem mulţumiţi de rezultatele înregistrate de atleţii Liceului cu Program Sportiv şi de numărul mare de medalii obţinute", a spus Dana Macovei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite