Botoşani: Camelia pleacă în Italia să-şi întreţină familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Camelia pleacă în Italia să-şi întreţină familia
Botoşani: Camelia pleacă în Italia să-şi întreţină familia

Femeia care a născut deşi a avortat nu are bani să-şi trimită copiii la şcoală, motiv pentru care va merge să muncească în Peninsulă.  Camelia Ungureanu (30 ani) din localitatea

Femeia care a născut deşi a avortat nu are bani să-şi trimită copiii la şcoală, motiv pentru care va merge să muncească în Peninsulă. 

Camelia Ungureanu (30 ani) din localitatea Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, a născut în vara acestui an deşi în decembrie a făcut întrerupere de sarcină şi ar vrea ca alte femei să nu ajungă în situaţia ei. De aceea în luna martie, după ce a văzut că nu mai are ce să facă şi trebuie să păstreze copilul, a depus o plângere la Colegiul Medicilor împotriva doctorului Mihail Ţurcanu care a operat-o.


Se caută vinovaţii


Operaţia nu a avut loc în spital, ci la cabinetul particular al medicului. De aceea nu pot să mă pronunţ. Aştept şi eu decizia Colegiului Medicilor, care vor spune dacă a fost sau nu culpă medicală”, a precizat Gabriel Oprişanu, directorul Spitalului din Săveni, unde este angajat medicul Mihail Ţurcanu.


După ce a aflat că întreruperea de sarcină a eşuat, femeia a stat cu teama ca nu cumva copilul să se nască cu handicap. Până la urmă, femeia a născut cu circa două săptămâni mai devreme decât era programat, iar copilul a fost perfect sănătos. Între timp, medicul Mihail Ţurcanu a intrat în concediu de odihnă. Femeia este decisă să plece la muncă în Italia pentru a avea cu ce să-şi întreţină cei patru copii. În afara lui Paul Adrian care are două luni şi o săptămână, Camelia mai are trei copii: Sergiu de 14 ani, Lavinia de 10 ani şi Iustin de 11 ani.


Nu-mi permit să-i plătesc lui Sergiu o chirie în Botoşani, iar să facă naveta în fiecare zi e foarte greu. De aceea vreau să-mi găsesc ceva de lucru prin Italia. Problema este cel mic şi nu ştiu ce să fac. Probabil îl voi lua acolo”, a afirmat Camelia. În urmă cu trei ani, femeia a fost accidentată grav de o maşină în Italia. Cu banii primiţi ca despăgubire şi-a cumpărat casa unde locuieşte în sat şi un tractor, pe care a trebuit să-l vândă recent din cauza datoriilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite