Botoşani: Câinii comunitari contină să fie pe străzile municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Câinii comunitari contină să fie pe străzile municipiului
Botoşani: Câinii comunitari contină să fie pe străzile municipiului

Atât botoşănenii cât şi reprezentanţii primăriei sunt nemulţumiţi de activitatea firmei care se ocupă de prinderea maidanezilor. Conducerea firmei care se ocupă de prinderea câinilor comunitari susţine că activitatea a fost redusă deoarecesunt puţine locuri în padoc.

Deşi există de aproximativ o lună de zile o firmă care se ocupă de prinderea câinilor din municipiu până acum activitatea acesteia a fost una destul de modestă. Botoşănenii sunt în continuare nemulţumiţi că atât în zonele centrale cât mai ales în cartiere numărul câinilor este foarte mare. 

„Am auzit că există o firmă care se ocupă de prinderea câinilor, dar nu i-am văzut să lucreze. În cartiere sunt foarte mulţi câini care reprezintă un pericol în special pentru copii. Problema aceasta este de ani de zile în Botoşani şi văd că tot nu se rezolvă”, ne-a spus Maria Apetrei, pensionară.

“Nu suntem foarte mulţumiţi de modul cum a decurs până acum activitatea de prindere a câinilor comunitari. Firma care a câştigat licitaţia a prins circa 130 de câini în aproape o lună de zile. Este sub ceea ce noi ne aşteptam”, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite