Cadouri cu mesaje amuzante pentru Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajele personalizate pe tricouri sunt pe placul tinerilor cu bani puţini
Mesajele personalizate pe tricouri sunt pe placul tinerilor cu bani puţini

Magazinele din oraş se întrec deja în propuneri de cadouri comice şi ieftine pentru Valentine’s Day şi Dragobete. Comercianţii se bucură pentru că vânzările au fost slabe în ultima perioadă.

Cu o săptămână înainte de ziua Sfântului Valentin, patronul iubirii la americani, tinerii bat magazinele în căutarea celui mai potrivit cadou pentru iubite. Misiunea lor nu este deloc simplă în plină criză, când banii pentru investiţii sunt puţini şi bine administraţi. La mare căutare în aceste zile sunt cadourile ieftine, dar cu personalitate.

Preţurile sunt cuprinse între 25 şi 50 de lei
Oferta este variată, iar preţurile mici. Cu doar 25 de lei, îndrăgostiţii pot cumpăra un tricou imprimat cu chipul partenerului ori cu un mesaj de dragoste. Bătaia cea mare este însă pe ceştile de ceai imprimate în cele mai haioase moduri cu poze din vacanţe şi petreceri care pot însenina dimineţile posomorâte ale unui cuplu.

30 de lei costă o ceaşcă normală şi 50 de lei una termosensibilă, care permite vizualizarea mesajului odată cu umplerea sa. Pentru cei nevoiţi să poarte zilnic costum, centrele specializate propun cravatele inscripţionate cu mesaje amuzante, inimioare şi chiar chipul iubitei ori al soţiei. Un asemenea cadou nu costă mai mult de 25 de lei.

Puzzle-uri personalizate ori calendare şi ceasuri cu fotografii de cuplu sunt alte propuneri ale centrelor de specialitate. Dacă bărbaţii par interesaţi să le ofere iubitelor  lenjerie intimă imprimată cu mesaje de dragoste, femeile aleg tricourile ori calendarele personalizate.

Amintiri imprimate pe căni sau haine
Fotografii amuzante din excursii ori petreceri care îi prezintă pe îndrăgostiţi în ipostaze fericite au umplut centrele de imprimare. Tinerii se înghesuie să reînvie amintirile plăcute ale cuplului de Ziua Îndrăgostiţilor.


„Am comandat un calendar de perete cu fotografii dintr-o vacanţă minunată.  Mi se pare o ideea bună să îmi amintesc zi de zi de acele pline de dragoste“
, a spus Raluca Alexandrescu, studentă. Una peste alta, centrele de specialitate abia fac faţă comenzilor în această perioadă. Cadourile ieftine şi personalizate se dau ca pâinea caldă mai ales că sunt realizate în numai câteva ore.


„Un asemenea cadou este o alegere bună în timp de criză. Cu maximum 50 de lei poţi aduce bucurie celui drag şi îi poţi arăta dragostea într-un mod plăcut ori romantic. Nu trebuie să cumperi un cadou scump pentru a-ţi arăta iubirea. Trebuie doar să fie ceva special“,
a spus Bogdan Balazs, patronul unui magazin de cadouri personalizate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite