Cadavru cu identitate necunoscută descoperit la marginea unei păduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Dorohoi şi comunele învecinate încearcă de peste 20 de ore să stabilească identitatea unei femei,  de aproximativ 70 de ani,  care a fost găsită moartă pe un câmp de la marginea unei păduri din Hilişeu-Horia.

Cadavrul a fost descoperit ieri după-amiază de către un localnic din Hilişeu Horia. De atunci zeci de poliţişti încearcă să afle identitatea persoanei găsite decedată.  Poliţiştii au umblat din poartă în poartă cu fotografia bătrânei, însă nimeni din zonă nu o cunoaşte.

 „Primii care au ajuns la faţa locului au fost poliţiştii de la Hilişeu Horia care au fost anunţaţi de un sătean că o bătrână este moartă pe un câmp din apropierea pădurii. Respectiva persoană a fost văzută în localitate, în jurul orei 16.30, cu o sacoşă în mână şi încălţată cu cizme de cauciuc. Când a fost găsit cadavrul, lângă el era şi o sacoşa cu ciuperci ceea ce ne face să credem că a a venit în zonă pentru a culege ciuperci din pădure.  Asupra persoanei,  care avea în jur de 70 de ani, nu a fost găsit niciun act de identitate. Curios  este că nimeni din satele apropiate nu o cunoaşte", a declarat comisarul şef Marcel Prichici, de la Poliţia Dorohoi.

Criminaliştii au solicitat medicilior legişti să facă necropsia cadavrului pentru a se stabili cauza decesului.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite