Cad tavanele la ANL-urile din Dorohoi: Un preot şi cei patru copii ai săi au scăpat cu viaţă ca prin minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preotul este convins că o minune i-a scăpat cu viaţă
Preotul este convins că o minune i-a scăpat cu viaţă

Slujitorul Domnului este decis să îi dea în judecată pe cei care au făcut prost lucrarea pe banii statului şi să ceară daune morale. Alte cinci cazuri similare s-au petrecut la blocurile ANL din Dorohoi, date în folosinţă acum doi ani, spune preotul, care se teme să mai stea în locuinţa statului.

Bucăţile mari de tencuială s-au desprins şi au căzut peste patul copiilor. Molozul a umplut şi pătuţul bebeluşului. Din fericire, cei patru copii se uitau la televizor în camera părinţilor. „ E o minune. Nici nu vreau să mă gândesc ce li se întâmpla dacă erau acolo. Bucăţile erau mari şi le crăpau cutia craniană", spune Elidor Pintilie, preot în Dorohoi.

  

Copiii erau în camera părinţilor când a căzut tavanul Tencuiala a căzut pe patul copiilor Preotul şi-a pus mâinile în cap când a văzut stricăciunea

Click aici pentru fotogalerie

Slujitorul Domnului se teme să mai stea în locuinţă mai ales că , spune el, un copil al vecinilor a ajuns la spitalîn stare gravă după ce tencuaiala i-a căzut în cap." Au fost cinci cazuri similiare în utlimii doi ani. Lucrările au fost făcute prost şi ne cad pereţii în cap. Nu suntem în siguranţă aici", a mai spus preotul care este decis să dea în judecată firma de construcţii şi să ceară daune morale. 

Nu atât de judecată se tem constructorii care au făcut prost lucrarea pe banii statului, ci de pedeapsa lui Dumnezeu. Ca să nu fie scrişi pe toacă şi trecuţi în acatiste, muncitorii s-au şi oferit să repare stricăciunea ba chiar să consolideze şi locuinţele celorlalţi vecini. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite