Cabinetul de Expertiză Medicală de la Botoşani, funcţional datorită unui doctor pensionar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul va avea loc în luna noiembrie
Concursul va avea loc în luna noiembrie

Funcţionalitatea Cabinetului de Expertiză Medicală de la Casa Judeţeană de Pensii este asigurată datorită unui medic pensionar, Viorica Carabulea, asta pentru că acest post nu este dorit de doctorii specialişti.

Deşi iniţial a existat un medic interesat de ocuparea acestui post, acesta nu şi-a mai completat dosarul, astfel că în final niciun concurent nu a intrat în competiţia pentru postul vacant de mai bine de un an.

Conducerea Casei de Pensii a reluat demersurile pentru organizarea unui nou concurs de ocupare a postului de medic de expertiză. Ultimul concurs nu a avut loc din lipsă de candidaţi, însă conducerea CJP a decis să facă o nouă încercare.

„Am cerut o nouă programare a concursului. Aşteptăm să ne fie comunicată data de la Institutul Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă", a precizat directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii, Ştefan Dodiţă.

Postul este vacant de la arestarea medicului Liliana Teodoriu, de atunci funcţionarea cabinetului fiind posibilă doar cu ajutorul unor cadre medicale pensionare.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite