Botoşani: Echipa de juniori a CSS a terminat pe locul doi la turneul zonal de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv Şcolar Botoşani a ratat calificarea la turneul final, terminând pe locul doi faza zonală ce a avut loc la Suceava.

Juniorii botoşăneni pregătiţi de Paul Cucu au terminat pe locul doi turneul zonal ce a avut loc la Suceava în urmă cu câteva zile, ratând astfel calificarea la faza finală ce va avea loc la Mogoşoaia. Cu o victorie, în faţa formaţiei Noua Generaţie Iaşi, un rezultat de egalitate cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi o înfrângere în faţa  grupării Sporting Suceava, CSS Botoşani a terminat pe locul doi cu patru puncte şi un golaveraj de 4-4.

„Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor chiar dacă nu am reuşit să ajungem la turneul final. Ne-am fi dorit foarte mult dar din păcate nu s-a putut”, a spus Paul Cucu, antrenorul echipei CSS Botoşani. Turneul nu a fost lipsit de incidente, antrenorii echipelor Ceahlăul Piatra Neamţ şi Noua Generaţie Iaşi fiind nemulţumiţi de arbitraje.

Turneu în Finlanda

La jumătatea lunii viitoare, echipa de juniori a Clubului Sportiv Şcolar pregătită de Paul Cucu va pleca la un turneu în Danemarca unde va evolua în grupe contra unor formaţii din spaţiul ex-sovietic printre care şi Dinamo Moscova.     

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite