CAMPANIE Mai ai o săptămână să votezi profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte. Cine sunt favoriţii cititorilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşaniul se mândreşte cu dascălii săi
Botoşaniul se mândreşte cu dascălii săi

Pe 11 ianuarie s-a dat start vot în campania derulată de cotidianul „Adevărul", iar cititorii pot vota favoriţii pe botosani.adevarul.ro, site-ul local al cotidianului. După o săptămână de vot, cinci dintre cei 10 de dascăli pe care îi pot vota cititorii au primit cele mai multe voturi.

Până pe 24 ianuarie puteţi vota pe pagina botosani.adevarul.ro profesorul favorit. La capătul campaniei ieşenii vor putea afla poveştile finaliştilor.

Profesoara de limba franceză Gabriela Mangâr, profesorul de matematică Gheorghe Oniciuc, profesorii de muzică Marcel Dupu şi Laurenţiu Palade, şi profesoara de română Viorica Hucai conduc în preferinţele cititorilor.
 
Cum alegi dascălul     
            
 
Cei care şi-au nominalizat dascălii de care se simt apropiaţi au trebuit să aibă în vedere şi o serie de criterii. Astfel, reputaţia şi integritatea a fost primul dintre acestea. Ieşenii au trebut să ţină cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local în special în relaţia cu elevii. CV-ul dascălului nu a fost nici el neglijat. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus au reprezentat „bile albe" pentru dascălii nominalizaţi.

 Citeşte şi: Dascălii nominalizaţi în campania „Profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte“

Nu în ultimul rând, inovaţia şi cercetarea reprezintă un alt criteriu pe care cei care au făcut nominalizările au trebuit să se bazeze. Astfel, dacă dascălul a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în comisii de cercetare sau a contribuit la proiecte prin care a reuşit să doteze şcoala cu logistică performantă, înseamnă că merită nominalizat.
 

CAMPANIE Ultima zi în care se mai pot face nominalizări pentru topul „Profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte“


Începând cu 25 ianuarie, cotidianul „Adevărul" va publica poveştile de viaţă ale primilor cinci finalişti. Aceştia vor fi desemnaţi în urma unei medii aritmetice a clasamentului făcut de cititori, juriul de specialitate şi de către redacţia „Adevărul".

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite